Ik ben Wilma Nieboer en kom uit Winschoten. Ik train zelf met mijn eigen honden en ik geef hobby matig les, bij mij thuis en nu bij Zoe’Z.

Les geven en samen naar oplossingen zoeken bij problemen is mijn passie, elke combinatie word bij mij op hun eigen manier getraind en ik let hierbij op wat haalbaar is voor de combinatie. Je kunt wel van alles willen maar het moet wel haalbaar zijn, ik neem de tijd en overleg met handler en kijk naar de hond en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Iedereen mag en kan bij mij trainen als er plek is. Of je nu beginner of gevorderd, wedstrijdloper of problemen hebt, iedereen krijgt op zijn eigen manier les. Door de jaren heen heb ik veel opleidingen gedaan in de behendigheid, gedragstherapie en hoopers. Voor vragen mail naar wsinot@hotmail.com

Bij Zoe’Z trainen we nu lekker binnen, echt een toplocatie met kunstgras. Eindelijk een hal in het noorden en super gastvrij!Wilma

Wil jij op een positieve en leuke manier met je hond bezig zijn en samenwerken, van elkaar leren en vooral……wil je van je hond genieten? Dan ben je van harte welkom bij Honden Educatie Centrum Noord-Nederland.
Tegenwoordig zijn de meeste honden een huisgenoot die bij het gezin horen. Het hebben van een goede vertrouwensband met je hond is daarom erg belangrijk. Spelenderwijs leren wij jullie die vertrouwensband te krijgen. Bij jou is je hond veilig, daar is het leuk en altijd wat te beleven. Dit maakt vervolgens het aanleren van de basisoefeningen veel gemakkelijker. Samen spelen, samen leren is ons motto. Als je bij ons centrum activiteiten gaat volgen, merk je dat dit thema dan ook als een rode draad door onze lessen, workshops en lezingen heen gaat. Alle info over ons aanbod en activiteiten kun je vinden op www.hondeneducatiecentrum.nl

We zijn heel blij met deze ruime overdekte locatie, hierdoor hoeven we geen lessen af te zeggen door slechte weersomstandigheden.Jenny

Ruim 20 jaar geleden ben ik met onze vorige hond een cursus gaan volgen bij een hondenschool in Groningen. Het beloningssysteem sprak mij erg aan: goed gedrag belonen, slecht gedrag negeren (en op een verantwoorde manier corrigeren daar waar nodig is).

Na 2 jaar met hem getraind te hebben, ben ik zelf voor de groep gaan staan. Sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen hondenschool. Trefwoorden: praktijkgerichte lessen, persoonlijke aandacht en prettige sfeer.
Kortom: De Leuke Hondenschool!

In de ruim 20 jaar dat ik nu les geef, heb ik veel geleerd. Héél veel geleerd.
Niet alleen over honden, maar zeker ook over mensen.
Ik vind het belangrijk dat de band tussen mij en mijn hond goed is. Door eerlijk, consequent en respectvol met mijn honden te trainen, hebben we ook nu weer een hond die mij volledig vertrouwd en graag met mij samenwerkt.
Zo’n band gun ik iedereen. Daarom deel ik mijn ervaringen graag door middel van adviezen en begeleiding.

Buiten trainen vind ik heerlijk. Maar helaas zijn de weersomstandigheden niet altijd gunstig. Ik ben dan ook erg blij dat ik de wintermaanden kan overwinteren bij Zoe’z Indoor Dog Fun.
Elke zondagmorgen geef ik recreatieve behendigheidslessen waarbij PRET een belangrijke rol speelt: Play – Run – Explore – Time to rest.

Wil je De Leuke Hondenschool beter leren kennen? Neem dan eens een kijkje op www.deleukehondenschool.nl

Buiten trainen vind ik heerlijk. Maar helaas zijn de weersomstandigheden niet altijd gunstig. Ik ben dan ook erg blij dat ik de wintermaanden kan overwinteren bij Zoe’z Indoor Dog Fun.Sandra