Kom jij ook naar hét hondenfestival van Noord-Nederland?

Op 6 en 7 juli 2024 vindt de eerste editie van Zoe’Z Zomer Festival plaats. Deze twee dagen hebben een bomvol programma met maar liefst 25 workshops, verschillende interessante demo’s, leerzame lezingen en nog veel meer andere activiteiten. Ook kun je naar hartenlust shoppen bij de aanwezige standhouders en professionele foto’s laten maken van je hond. Er is meer dan genoeg te zien en te doen voor elke hondenliefhebber!

Zoe’Z Zomer Festival vindt plaats op het buitenterrein van Zoe’Z Indoor Dog Fun in Vries. De entree is gratis, maar het is wel noodzakelijk je van tevoren op te geven voor de workshops en lezingen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per activiteit, dus wacht hiermee niet te lang.  Wil je langskomen als bezoeker? Je bent beide dagen welkom tussen 10:00 en 17:00.

Meer informatie? Volg het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/2989223627885309

Euro-fun-race
Ga jij met de unieke en felbegeerde beker naar huis? Beide dagen zal er 2x een euro-fun-race gehouden worden. Hoe werkt het? Heel simpel: je betaalt één euro voor deelname. De snelste deelnemer van het tijdslot gaat naar huis met de beker! Iedere hond en baas kan deelnemen aan de race, je hebt hier geen voorkennis voor nodig! Inschrijven kan niet vooraf, je kunt je inschrijven bij de info stand.

Knutsel voor je hond
Bij diverse kramen is het mogelijk om voor je hond aan het knutselen te gaan! Maak je eigen riem, snuffelmat, speeltje of wat anders. Je kunt de hele dag door aanschuiven, vooraf inschrijven is niet nodig!

Dit jaar zetten we een mooie stichting in de spotlights: Stichting Fivel Hond en Assistentie

“Wij geven professionele begeleiding bij het opleiden van assistentiehonden. We bieden begeleiding voor blindengeleidehonden en psychosociale assistentiehonden. Kwaliteit, persoonlijk contact en welbevinden van mens en assistentiehond staat voorop.
De Stichting zet zich in voor verantwoord, passend hondenbezit en voor het vergroten van het hondenwelzijn. Onze doelen zijn: het helpen van mensen bij de opleiding van hun eigen assistentiehond en het helpen van niet alleen een goed team te worden, maar ook te blijven.”
SFHA geeft zaterdag en zondag 2 interessante lezingen over probleemgedrag bij honden, emoties bij honden en geven je een kijkje achter de schermen tijdens het informatie uurtje Van pup tot assistentiehond.

Met de loterij maak je kans op mooie prijzen, beschikbaar gesteld door heel veel bedrijven en mensen! De opbrengst van de loterij gaat naar Stichting Fivel Hond en Assistentie!

Hieronder vind je het overzicht van de workshops, lezingen en demo’s. Klik hier om het overzicht te downloaden.

Via deze link kun je je vanaf 6 juni inschrijven op de verschillende workshops en lezingen. Bij inschrijving ga je akkoord met de Spelregels. We zien je graag op het Zomer Festival!